Domov » Novice » Pred 21. redno sejo Mestnega sveta Mestne občine Ptuj

Pred 21. redno sejo Mestnega sveta Mestne občine Ptuj


Ptujski mestni svetniki se bodo v ponedeljek sestali na redni seji mestnega sveta. Na 21. redni seji, ki se prične ob 15. uri, bodo razpravljali v 16. točkah dnevnega reda z nekaj podtočkami.

Tokratna seja MS MO Ptuj bo potekala v veliki sejni sobi Mestne hiše, nekateri svetniki pa bodo sejo spremljali in glasovali preko spletne platforme. V točkah bodo ob pobudah in vprašanjih lotili Dopolnjenega predloga odloka o proračunu MO Ptuj za leto 2021, kjer se bodo predvidoma tudi zadržali najdlje. Potrjevali bodo sklepe Investicijskega programa (IP) »Prizidava z rekonstrukcijo in energetsko sanacijo OŠ Mladika – 2. faza in Investicijskega programa (IP) »Rekonstrukcija ostrešja OŠ Olge Meglič o soglasju k bonitetam po izteku veljavnosti pogodbe o medsebojnih pravicah in obveznostih za izgradnjo CERO Gajke, o potrditvi Letnega programa športa v Mestni občini Ptuj za leto 2021, pri točk informacije pa bodo seznanjeni s poročilom Nadzornega odbora Mestne občine Ptuj o izvedbi nadzora »Pregled poslovanja Javnega zavoda za turizem Ptuj«, programom izvedbe nadzora porabe javnih sredstev v Mestni občini Ptuj za leto 2021 ter s Poročilom o delu Častnega razsodišča Mestne občine Ptuj za leto 2020

Premiero posnetka celotne seje si boste lahko ogledali na Ptujski televiziji PeTV v ponedeljek, 14. decembra, ob 20. uri.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 11. decembra 2020.)

Na vrh