Domov » Novice » Badminton turnir Ptuj Open 2019

Badminton turnir Ptuj Open 2019


Sedemnajst dvojic iz sedmih slovenskih klubov Slovenije se je merilo na 4. tradicionalnem turnirju dvojic v badmintonu Ptuj Open 2019. Tega je v športni dvorani Gimnazije Ptuj na visokem nivoju izvedel Badminton klub Ptuj in je bil organiziran tudi pod okriljem Badminton zveze Slovenije.
Na šestih igriščih smo spremljali atraktivne dvoboje v treh različnih disciplinah. Turnir je namreč potekal med moškimi dvojicami skupine A, moškimi dvojicami skupine B in mešanimi dvojicami. Na Ptuju so na delu videli nekaj tekmovalcev in nekaj zelo dobrih rekreativnih igralcev badmintona.
Badminton klub Ptuj je odigral pomembno vlogo na turnirju. Tretje mesto sta za domači klub v kategoriji MDA zasedla Andrej Hebar in Bojan Mihajlovič, medtem ko sta bila druga v MDB Dušan Bosilj in Marko Veselič. Ptujski badminton klub se je izkazal z organizacijo 4. tradicionalnem turnirju dvojic v badmintonu Ptuj Open 2019. Na njem sta v kategoriji moškimi dvojicami skupine A zmagala Janez Vtič in Jurij Zaletel, med mešanimi dvojicami B sta slavila Andrej Mokotar in Veronika Jelen Polak, medtem ko sta med mešanimi dvojicami slavila Tomislav Krga in Mateja Rojnik.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 29.marca 2019.)

Na vrh