Domov » Novice » Gospodarstvo » Razvitje prapora Območne obrtno-podjetniške zbornice Ptuj

Razvitje prapora Območne obrtno-podjetniške zbornice Ptuj


Območna obrtno-podjetniška zbornica Ptuj in člani zbornice so lani praznovali 50-letnico delovanja svoje stanovske organizacije. V nedeljo so izvedli srečanje obrtnikov in upokojenih obrtnikov Območne obrtne zbornice Ptuj.

Že lansko leto so ob 50 letnici načrtovali tudi dogodek – razvitje prapora Območne obrtno-podjetniške zbornice Ptuj, vendar jim je epidemiološke situacija to preprečila. Razvitje prapora OOZ Ptuj so tako izvedli letos.

V območno obrtno podjetniško zbornico Ptuj je danes vključenih 650 članov, je pa srečanje v Spuhlji bilo pomembno tudi iz vidika iskanja rešitev na trenutno za privatni sektor težko situacijo.

Na dogodku, ki ga je popestrila Pihalna godba Ptuj, so zbrane pozdravili Milan Majer, predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Ptuj, Branko Meh, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in Nuška Gajšek, županja Mestne občine Ptuj

Dogodek je popestrila Pihalna godba Ptuj, po razvitju prapora in podelitvi jubilejnih plaket, je sledilo druženje obrtnikov in upokojenih obrtnikov.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 13. maja 2022.)

Na vrh