Domov » Novice » Izobraževanje » Podpis pogodbe za projekt Prizidava z rekonstrukcijo in energetsko sanacijo Osnovne šole Mladika – II. faza

Podpis pogodbe za projekt Prizidava z rekonstrukcijo in energetsko sanacijo Osnovne šole Mladika – II. faza


Desetletja so si mnogi prizadevali za ustrezne infrastrukturne pogoje za izvajanje vzgojno izobraževalne dejavnosti v Osnovni šoli Mladika. Ti pogoji se bodo bistveno izboljšali po opravljenem projektu Prizidava z rekonstrukcijo in energetsko sanacijo. V poročni dvorani mestne hiše so izvedli slavnostnem podpis pogodbe za drugo fazo projekta, pod katero so se podpisali županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek, direktor Cestnega podjetja Ptuj Martin Turk in ravnatelj Osnovne šole Mladika Bogomir Širovnik.

Investicija bo obsegala prizidavo jedilnice k Osnovni šoli Mladika, ureditev kleti, v katero bodo umestili novo avlo s centralnimi garderobami ter preostala dela v obstoječem objektu in ureditev zunanjih površin. Izvajalec Cestno podjetje Ptuj bo v šestnajstih mesecih izvedel projekt Prizidava z rekonstrukcijo in energetsko sanacijo Osnovne šole Mladika. Dinamiko del bo prilagodil šolskemu procesu in CPP zagotavlja, da bo projekt zaključil v dogovorjenem pogodbenem roku do avgusta leta 2022.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 17. februarja 2021.)

Na vrh