Domov » Novice » Novinarska konferenca Liste Andreja Čuša – Ptuj

Novinarska konferenca Liste Andreja Čuša – Ptuj


V ptujskem parku ob reki Dravi je svetniška skupina Liste Andreja Čuša pripravila novinarsko konferenco. Na njej so sodelovali člani svetniške skupine Andrej Čuš, Sergeja Puppis Freebairn in Aleksander Voda, ki so spregovorili o aktualnem dogajanju in stanju ključnih projektov za razvoj Ptuja in Spodnjega Podravja ter načrtih za letošnje leto, ki bo zagotovo pestro in polno dogajanja.

Andrej Čuš je izpostavil svoja prizadevanja kot državnega sekretarja in mestnega svetnika na določenih projektih, kot so gradnja urgentnega centra na Ptuju, gradnja Doma upokojencev Ptuj v Žabjaku, gradnja mostu čez potok Grajena, gradnja Slovenskogoriške ceste, pomiki naprej za gradnjo Ormoške ceste in ptujske obvoznice.

Sergeja Puppis Freebairn je opisala stanje cest v Četrtni skupnosti Jezero, ki so po njenem mnenju na določenih mestih v zelo slabem stanju. Izpostavila je določen napredek pri gradnji Ormoške ceste in usklajevanjih glede gradnje ptujske obvoznice.

Aleksander Voda je podal svoje mnenje o sprejetem proračunu Mestne občine Ptuj in izpostavil je, da Lista Andreja Čuša podpira vse projekte, ki so v prid občanom in občankam Ptuja. Osredotočil pa se je na projekt gradnje urgentnega centra Ptuj, za katerega je vesel, da se bo po več kot desetih letih tudi zgradil.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 19. januarja 2022.)

 

Na vrh