Domov » Novice » Oddaja gostinskega lokala v parku Ljudski vrt

Oddaja gostinskega lokala v parku Ljudski vrt


Mestna občina Ptuj obvešča, da do 23. maja, do 15. ure poteka rok za oddajo ponudb za oddajo objektov za izvajanje gostinskih storitev v parku Ljudski vrt.

Gre za ponovljen razpis Mestne občine Ptuj, ki je v letu 2021 pristopila k postavitvi 2 montažnih objektov z leseno teraso v urbanem območju parka Ljudski vrt, z namenom obogatiti nabor dejavnosti na tem območju z gostinsko ponudbo ter predvsem vzpostaviti dostop do javnih sanitarij na tem območju. Zadnji najemnik namreč pogodbe ni podaljšal prav tako je pri prvem pozivu bila najverjetneje ključni dejavnik za nepripravljenost podjetnikom k oddaji ponudb previsoko zastavljena najemnina.

Objekta, ki sta predmet oddaje v najem, se nahajata v bližini otroškega igrišča, športnega igrišča in ribnika. Zasnovana kot montažna, lesene izvedbe in sodobnega oblikovanja z ravno streho.

Gostinski objekt je zasnovan na način, da se navezuje na odprte površine Ljudskega vrta. gostinski objekt je tako namenjen uporabnikom bližnjih igrišč, sprehajalcem, turistom ter vsem ostalim, ki si zaželijo oddiha in se poslužiti gostinske ponudbe, ki jo bo ponujal izbrani ponudnik.

Najugodnejši ponudnik bo podpisal pogodbo za najem lokala za dobo petih let, najnižji ponujeni znesek je omejen na najmanj 610,00 EUR/mesec. Izvajalec pa mora gostinske storitve, ki so predmet povabila, izvajati v posameznem letu najmanj v obdobju od 1. aprila do vključno 30. septembra.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 12. maja 2023.)

Na vrh