Domov » Novice » Slavnostni podpis pogodbe za Izdelavo projektne dokumentacije DGD in PZI za projekt Celovita obnova vodovodnega sistema Spodnje Podravje – Sklop 1

Slavnostni podpis pogodbe za Izdelavo projektne dokumentacije DGD in PZI za projekt Celovita obnova vodovodnega sistema Spodnje Podravje – Sklop 1


V veliki sejni sobi mestne hiše na Ptuju je popoldan potekal slavnostni podpis pogodbe za Izdelavo projektne dokumentacije DGD in PZI za projekt Celovita obnova vodovodnega sistema Spodnje Podravje – Sklop 1.

Podpisala se je pogodba za Izdelavo projektne dokumentacije DGD in PZI za projekt Celovita obnova vodovodnega sistema Spodnje Podravje – Sklop 1 – Izdelava projekta za povezovalne cevovode s skupno infrastrukturo in objekte s tehnološko opremo za pripravo pitne vode (filtri za železo in mangan).

Pogodbo so podpisali naročniki Mestna občina Ptuj, Občina Cerkvenjak, Občina Cirkulane, Občina Destrnik, Občina Dornava, Občina Gorišnica, Občina Hajdina, Občina Juršinci, Občina Kidričevo, Občina Majšperk, Občina Markovci, Občina Podlehnik, Občina Starše, Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Občina Trnovska vas, Občina Zavrč, Občina Žetale, Občina Videm in izvajalec Dr. Duhovnik d.o.o. Slednji je bil izbran na podlagi postopka javnega naročanja, ki ga je po pooblastilu vseh navedenih občin izvedla Mestna občina Ptuj.

Skupna pogodbena vrednost z DDV za izvajanje pogodbenih storitev znaša 551.791,03 EUR, od česar znaša skupna vrednost za DGD z DDV 312.265,49 EUR in skupna vrednost za PZI z DDV 239.525,54 EUR.
(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 19. januarja 2022.)

 

Na vrh