Domov » Novice » Zbir informacij in ukrepov proti širjenju koronavirusa (ponedeljek, 13.4.2020)

Zbir informacij in ukrepov proti širjenju koronavirusa (ponedeljek, 13.4.2020)


Zbir informacij in ukrepov proti širjenju koronavirusa (ponedeljek, 13.4.2020)

VSAK PTUJČAN S SVOJO PRALNO ZAŠČITNO MASKO

Ptujčani, priskrbite si svojo zaščitno masko. Za vas že nekaj časa izdelujejo in dostavljajo zaščitne, pralne maske, Majda Strgar, Tatjana Brigita Mohorko in Marjeta Moran. Svojo brezplačno masko lahko dobite pri Majdi Strgar na Štukih ali pri Marjeti Moran na terenu. Kontaktirajte na zasebnih facebook profilih Majda Strgar, Tatjana Brigita Mohorko ali Marjeta Moran in si brezplačno zagotovite svojo brezplačno masko.

Omenjene izdelovalke pralnih mask si zaslužijo vso pohvalo in imajo tudi veliko moralno podporo ptujske županje Nuške Gajšek. Mestna občina Ptuj je v zadnjem obdobju prispevala tudi določen material in ob predhodni prošnji lahko občani dobijo tudi kakšno zaščitno pralno masko brezplačno na občini. Kontakta sta preko telefona 02 748 29 99 ali elektronske pošte obcina.ptuj@ptuj.si.

V SLOVENIJI SEDEM NA NOVO OBOLELIH S KORONAVIRUSOM

Nacionalni inštitut za javno zdravje je danes objavil, da je v Sloveniji na novo s koronavirusom obolelo sedem ljudi, tako, da je skupno po uradnih podatkih 1212 oseb okuženih s koronavirusom. V Mestni občini Ptuj sta dve osebi okuženi s koronavirusom.

OSTANIMO DOMA IN OSTANIMO ZDRAVI!

Foto – Marjeta Moran

Na vrh