Domov » Novice » Šport » Športni boben (18. julij 2011)

Športni boben (18. julij 2011)

BALVANSKO PLEZANJE:
Mina Markovi? (Slo / PK 6b Ptuj)

Ptuj?anka Mina Markovi? nastopa na svetovnem prvenstvu v športne plezanju v italijanskem Arcu. V balvanskem plezanju je osvojila dvanajsto mesto.

JADRANJE:
Vid Lah
Jure Medved

V nizozemskem Workum je potekalo evropsko prvenstvo v jadranju razreda 4.7. Na njem sta tekmovala tudi dva predstavnika Brodarskega društva Ranca iz Ptuja in sicer je bil Vid Lah 72., medtem ko je bil Jure Medved 91. med 274 jadralci.

KOLESARSTVO:
Marko Pavli? (Slo / KK PP)

Na mladinskem evropskem prvenstvu v kolesarstvu v italijanskem mestu Offidi je tekmoval v slovenski reprezentanci ?lan Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj Marko Pavli?. Ta je v cestni vožnji zasedel devetinpetdeseto mesto.

BOKS:
Boks klub Ring Ptuj

Boks klub Ring iz Ptuja je v soboto pripravil sparing trening boks revijo. Na njej so nastopili Monika Boži?ko, Tilen Kmetec, Timi Pu?ko, Nino Miloši?, Blaž Škrjanec, Aleš Kujavec, Vadim Krupyshev in Nejc Nedeljko. Iz Boksarskega kluba Legionar Ptuj pa je nastopil Damir Lenart.

BEACH N NITE:
Klub ptujskih študentov

V soboto je bil na Ranci rekreacijski turnir trojk v odbojki na mivki z naslovom Beach N Nite. Zmagala je ekipa Kluba ptujskih študentov v postavi Matjaž Novak, Iztok Novak in Sara Vidovi?.

BEACH MASTER
Turnir v odbojki na mivki

Od srede do sobote bo v Termah Ptuj in na Ranci potekal turnir v odbojki na mivki Beach Master 2011. Na njem bo v glavnem turnirju igralo šestnajst moških in ženskih ekip. Naše mesto pa bo zastopal Jure Peter Bedra? v paru z Leom Mohori?em.

Na vrh