Domov » Novice » Šport » Športni boben (18. julij 2011)

Športni boben (18. julij 2011)

BALVANSKO PLEZANJE:
Mina Markovič (Slo / PK 6b Ptuj)

Ptujčanka Mina Markovič nastopa na svetovnem prvenstvu v športne plezanju v italijanskem Arcu. V balvanskem plezanju je osvojila dvanajsto mesto.

JADRANJE:
Vid Lah
Jure Medved

V nizozemskem Workum je potekalo evropsko prvenstvo v jadranju razreda 4.7. Na njem sta tekmovala tudi dva predstavnika Brodarskega društva Ranca iz Ptuja in sicer je bil Vid Lah 72., medtem ko je bil Jure Medved 91. med 274 jadralci.

KOLESARSTVO:
Marko Pavlič (Slo / KK PP)

Na mladinskem evropskem prvenstvu v kolesarstvu v italijanskem mestu Offidi je tekmoval v slovenski reprezentanci član Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj Marko Pavlič. Ta je v cestni vožnji zasedel devetinpetdeseto mesto.

BOKS:
Boks klub Ring Ptuj

Boks klub Ring iz Ptuja je v soboto pripravil sparing trening boks revijo. Na njej so nastopili Monika Božičko, Tilen Kmetec, Timi Pučko, Nino Milošič, Blaž Škrjanec, Aleš Kujavec, Vadim Krupyshev in Nejc Nedeljko. Iz Boksarskega kluba Legionar Ptuj pa je nastopil Damir Lenart.

BEACH N NITE:
Klub ptujskih študentov

V soboto je bil na Ranci rekreacijski turnir trojk v odbojki na mivki z naslovom Beach N Nite. Zmagala je ekipa Kluba ptujskih študentov v postavi Matjaž Novak, Iztok Novak in Sara Vidovič.

BEACH MASTER
Turnir v odbojki na mivki

Od srede do sobote bo v Termah Ptuj in na Ranci potekal turnir v odbojki na mivki Beach Master 2011. Na njem bo v glavnem turnirju igralo šestnajst moških in ženskih ekip. Naše mesto pa bo zastopal Jure Peter Bedrač v paru z Leom Mohoričem.

Na vrh