Povabilo na kavo

Oddaja Povabilo na kavo je pogovorna oddaja z različnimi gosti iz področja politike, kulture, umetnosti, društvenega dela, institucij, športa in zabave, ki se predvaja enkrat tedensko in je posneta v studiu ptujske televizije PeTV.

V oddaji z gosti potekajo razprave o aktualnih dogodkih na Ptuju in v Sloveniji, o zanimivih temah, uspehih in izvedenih projektih. Gosti v oddaji se gledalcem predstavijo kot izjemni posamezniki, ki ustvarjajo in bogatijo kulturno, družabno, politično in športno področje. Pogovorna oddaja je predstavljena na sproščen, komunikativen in izviren način ter vsebuje informativno, umetniško in kulturno noto. V pogovorni oddaji sodelujejo tako predstavniki političnih strank, gospodarstveniki, kulturniki in posamezniki, s tem pa zagotavljamo redno in objektivno ter uravnoteženo predstavljanje političnega delovanja in stališč raznih organizacij in posameznikov.

Skozi pogovore predstavljamo posamezne strani tako uradnih kot neuradnih organizatorjev dogodkov. Pogovorov se udeležujejo priznani politiki, funkcionarji, kulturni kritiki in drugi ustvarjalci iz področja celotne Slovenije.

Na vrh