Domov » Novice » Gospodarstvo » Oddaja ponudb za oddajo objektov za izvajanje gostinskih storitev v parku Ljudski vrt

Oddaja ponudb za oddajo objektov za izvajanje gostinskih storitev v parku Ljudski vrt


Mestna občina Ptuj obvešča, da do ponedeljka 14. 3. 2022, do 15. ure poteka rok za oddajo ponudb za oddajo objektov za izvajanje gostinskih storitev v parku Ljudski vrt.

Mestna občina Ptuj je v letu 2021 pristopila k postavitvi 2 montažnih objektov z leseno teraso v urbanem območju parka Ljudski vrt, z namenom obogatiti nabor dejavnosti na tem območju z gostinsko ponudbo ter predvsem vzpostaviti dostop do javnih sanitarij na tem območju.

Objekta se nahajata v bližini otroškega igrišča, športnega igrišča in ribnika. Zasnovana kot montažna, lesene izvedbe in sodobnega oblikovanja z ravno streho. Ob objektih sta postavljeni kovinski pergoli, preko katerih bodo lahko rastle popenjavke, ki bodo nudile naravno senco na terasi lokala. Okolica objektov je tlakovana z leseno teraso (les sibirskega macesna, naraven, nazobčane izvedbe).

Gostinski objekt je zasnovan na način, da se navezuje na odprte površine Ljudskega vrta. Novi gostinski objekt bo tako namenjen uporabnikom bližnjih igrišč, sprehajalcem, turistom ter vsem ostalim, ki si bodo zaželeli oddiha in se poslužiti gostinske ponudbe, ki jo bo ponujal izbrani ponudnik. Sanitarije so javne, namenjene vsem in ne samo najemniku oz. uporabnikom njegovih gostinskih storitev. Oblikovane so tako, da je zagotovljena uporaba tudi za gibalno ovirane osebe oz. Invalide.

Najugodnejši ponudnik bo podpisal pogodbo za najem lokala za dobo petih let.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 9. marca 2022.)

Na vrh