Domov » Novice » Gospodarstvo » Tretja Zlata nit za Intero

Tretja Zlata nit za Intero


V ljubljanskem Lutkovnem gledališču so razglasili zmagovalce letošnjega izbora najboljšega zaposlovalca v Sloveniji Zlata nit. V kategoriji podjetij z do 50 zaposlenimi je naziv najboljšega zaposlovalca leta že tretjič osvojilo ptujsko podjetje Intera.

Za Intero to ni prva zmaga v izboru Zlata nit. Ptujsko podjetje se je na prvo mesto uvrstilo že v letih 2014 in 2018. Med finalisti pa so bili vsako leto, letos že petnajstič zapored, kar je največkrat med vsemi podjetji.

Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt, ki izbira in nagrajuje najboljše zaposlovalce leta. Cilj projekta je poiskati in prepoznati slovenska podjetja, v katerih imajo zaposleni možnost realizirati svoje talente in tako prispevati k uspehu organizacije.

Prestižna priznanja so podelili v treh kategorijah; najboljši zaposlovalec v kategoriji malih podjetij je postalo podjetje Intera, v kategoriji srednje velikih Agilcon in velikih podjetij Sportradar. Skupni imenovalec prejemnikov priznanj je, da predstavljajo zgled in navdih uspešnega, učinkovitega ter ustvarjalnega razvoja zaposlenih in organizacije.

“Nagrada Najboljši zaposlovalec nam pomeni izjemno veliko, saj vsi v Interi vlagamo zelo veliko časa in energije v počutje zaposlenih in takšna nagrada je potrditev našega dela. Intera ima izjemno povezano ekipo in vesel sem, da nam je to povezanost uspelo ohraniti skozi vsa leta razvoja, tako v času, ko nas je bilo samo 5, kot danes, ko nas je čez 40.” je ob prejetju prestižne nagrade povedal direktor Intere Peter Ladič.

Intero sestavlja 46 ustvarjalnih in inovativnih posameznikov, ki so nenehno na lovu za najboljšimi rešitvami za pametnejše poslovanje. Da lahko svoje ideje uspešno pretvarjajo v napredne tehnološke rešitve, skuša podjetje ustvarjati spodbudno, sproščeno in ustvarjalno delovno okolje.

TEKST – vir Intera

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 3. aprila 2024.)

Na vrh