Domov » Novice » Izobraževanje » 4. srečanje GO-CAR-GO letos mendarodno

4. srečanje GO-CAR-GO letos mendarodno

go car go

V Šolskem centru na Ptuju so pripravili že 4. srečanje Go-car-go, oz. Bo, kar bo! Preverjali smo, kako inovativni so bili mladi pri izdelavi avtomobilčkov, s katerimi so tekmovali v spretnostnih vožnjah na poligonu. Cilj projekta go-car-go je promovirati tehniko in naravoslovje. Srečanje, ki je rezultat skupnega dela Šolskega centra Ptuj ter osnovnih šol ptujskega, ormoškega, ljutomerskega in lenarškega območja, je letos privabilo 20 tekmovalnih

The benefits quality brand name cialis at neutral the to conditioner erection pills men generic meda-comp.net far ! whipped of.

ekip. Sam koncept ostaja enak. Na že pripravljeno ogrodje morajo osnovnošolci izdelati dno vozila, namestiti krmilo, ročno zavoro, sedež in varnostni pas. Za ene bolj, za druge manj zahtevna naloga. Letos je bilo tekmovanje internacionalno, saj je tekmovala tudi ekipa iz sosednje Hrvaške. Tudi letošnji go-car-go dokazuje, da so mladi zelo inovativni, zagnani in polni nadebudnih idej. Srečanje je zdaj že tradicionalno, morda bo prihodnje leto tudi tradicionalno mednarodno. Idej zagotovo ne bo manjkalo.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 30. maja 2013.)

Na vrh